Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Anna Basiková(62)

Ilustrátorka Barbora Burianová a její pivní tácek pro plzeňský Lokál Pod Divadlem.
  • Zákulisí

Ilustrace pro plzeňský Lokál byla výzva, říká Bára Burianová

Barbora Burianová ilustrovala pivní tácek pro plzeňský Lokál Pod Divadlem.

Interiér plzeňského Lokálu Pod Divadlem
  • Zákulisí

Co jste možná nevěděli o Lokálu Pod Divadlem

Největší pivní zahrádka, jediná generální manažerka a extra výčep – to a mnohé další je plzeňský Lokál.

V Ambiente na děti myslíme nejen na den dětí, ale celoročně. (foto Kateřina Antoš)
  • Pro inspiraci

Kam s dětmi v Ambiente: do Lokálu na menší porce nebo si užít hračky v Pizza Nuova

Děti jsou v Ambiente vítané. Užijte si s nimi Den dětí nebo kterýkoliv jiný den.

Obrázek
  • Dochucování

Dochucování jídel pro začátečníky i pokročilé

Jak dochutit pokrm, aby byly všechny chutě výrazné a vyvážené?

Hrnce v kuchyni, vybavení kuchyně
  • Teorie, tipy a triky

Jak a čím si vybavit kuchyň

Chcete se pustit do vaření a otáčet se v kuchyni jako profík, ale chybí vám základní vybavení?

Menu z restaurace Kuchyň na Pražském hradě.
  • Kam v Praze

74 tipů, kde se v Praze dobře najíst: restaurace, kavárny a pekárny

Gastro průvodce Prahou – kam na snídani, oběd a skvělou večeři?

Nově otevřená pekárna Eska na Letné.
  • Kam v Praze

Nově otevřené pekárny v Praze

Kam v Praze pro pečivo? Vyzkoušejte tyhle nové řemeslné pekárny.

Obrázek
  • Recepty
  • Teorie, tipy a triky

Od základů pro profesionální tipy: Jak se naučit skvělé omáčky?

Vyznejte se v základním rozdělení a naučte se připravovat omáčky jako profesionální kuchaři.