MMZe života řezníků23 zajímavostí z řeznického slovníku: Víte, co jsou andulky, lososník či spráchnivka?Nahlédněte s námi do tajů řeznického řemesla skrze jeho unikátní a zároveň trochu bizarní slovník. Osobnosti gastronomieBarHead barista Ambiente: Koktejly by v menu neměly hrát vedlejší roliProč je lepší míchat drinky z vlastních sirupů a jak může dobrý koktejl pozvednout celý podnik? Zeptali jsme se Jardy Novotného, pravé ruky Ondry Štökla! PPPivní průvodceGastro výletyKam na pivo v Krkonoších?Objevte nejlepší pivovary Krkonoš: Trautenberk, Hendrych i Paroháč. Kudy dál vede krkonošská pivní stezka? Sladké pečeníReceptyLahodná šlehačková bábovka z LokáluRecept na nadýchanou šlehačkovou bábovku. Jemná, vláčná, snadná na přípravu a perfektní ke kávě. MMDrůbežV hlavní roli drůbež: Jak kuchaři pracují s kuřetem, kachnou a kohoutem?Od kuřecího řízku po kachní speciality. Zjistěte, jak v Café Savoy nebo Bufetu vaří s masem od firmy Gurmánská drůbež. ReceptyJednoduchý ananasový salát s jablky z BrasileiraPřipravte si snadný ananasový salát s jablky a zakysanou smetanou. Rychlá příloha k hovězímu masu nebo lehká svačina. Co se děje v gastruKvěten v Ambiente: Chřest, víno na Hradě a narozeniny plzeňského LokáluKvěten byl plný oslav, nových chutí a vinných objevů. Od chřestu přes cherry espresso až po kmínku s grepem. ZákulisíCo jste možná nevěděli o Lokálu Pod DivadlemNejvětší pivní zahrádka, jediná generální manažerka a extra výčep – to a mnohé další je plzeňský Lokál.
MMZe života řezníků23 zajímavostí z řeznického slovníku: Víte, co jsou andulky, lososník či spráchnivka?Nahlédněte s námi do tajů řeznického řemesla skrze jeho unikátní a zároveň trochu bizarní slovník.
Osobnosti gastronomieBarHead barista Ambiente: Koktejly by v menu neměly hrát vedlejší roliProč je lepší míchat drinky z vlastních sirupů a jak může dobrý koktejl pozvednout celý podnik? Zeptali jsme se Jardy Novotného, pravé ruky Ondry Štökla!
PPPivní průvodceGastro výletyKam na pivo v Krkonoších?Objevte nejlepší pivovary Krkonoš: Trautenberk, Hendrych i Paroháč. Kudy dál vede krkonošská pivní stezka?
Sladké pečeníReceptyLahodná šlehačková bábovka z LokáluRecept na nadýchanou šlehačkovou bábovku. Jemná, vláčná, snadná na přípravu a perfektní ke kávě.
MMDrůbežV hlavní roli drůbež: Jak kuchaři pracují s kuřetem, kachnou a kohoutem?Od kuřecího řízku po kachní speciality. Zjistěte, jak v Café Savoy nebo Bufetu vaří s masem od firmy Gurmánská drůbež.
ReceptyJednoduchý ananasový salát s jablky z BrasileiraPřipravte si snadný ananasový salát s jablky a zakysanou smetanou. Rychlá příloha k hovězímu masu nebo lehká svačina.
Co se děje v gastruKvěten v Ambiente: Chřest, víno na Hradě a narozeniny plzeňského LokáluKvěten byl plný oslav, nových chutí a vinných objevů. Od chřestu přes cherry espresso až po kmínku s grepem.
ZákulisíCo jste možná nevěděli o Lokálu Pod DivadlemNejvětší pivní zahrádka, jediná generální manažerka a extra výčep – to a mnohé další je plzeňský Lokál.