MMGrilováníTeorie, tipy a trikyBarJaké víno se hodí ke grilování? Šťavnaté tipy sommeliérky z AmbienteTipy na vína, která oceníte, když grilujete hovězí steak, vepřovou kotletu nebo klobásy. Osobnosti gastronomieBarHead barista Ambiente: Koktejly by v menu neměly hrát vedlejší roliProč je lepší míchat drinky z vlastních sirupů a jak může dobrý koktejl pozvednout celý podnik? Zeptali jsme se Jardy Novotného, pravé ruky Ondry Štökla! KávaJak poznat kvalitní matchu? 4 tipy i s receptemKvalitní matcha se pozná podle několika klíčových znaků. Tohle jsou čtyři nejdůležitější. KávaFiltrovaná káva doma. Jak na aeropress a V60?Receptury na domácí filtrovanou kávu. Osobnosti gastronomieVínoSommelier Lukáš z Kuchyně: K řízkům třeba šampaňskéRozhovor s hlavním sommelierem Kuchyně na Hradě. VínoTeorie, tipy a trikyPárování vín a sýrů. Naučte se jednoduchá pravidlaTipy sommelierů z Bokovky, jak chytře kombinovat vína a sýry. BarKrálovna koktejlů? Margarita! Máme pro vás recept na tu z BrasileiraMargaritu jako z baru brazilské restaurace namícháte sobě i kamarádům raz dva! NealkoCo se děje v gastruČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály.
MMGrilováníTeorie, tipy a trikyBarJaké víno se hodí ke grilování? Šťavnaté tipy sommeliérky z AmbienteTipy na vína, která oceníte, když grilujete hovězí steak, vepřovou kotletu nebo klobásy.
Osobnosti gastronomieBarHead barista Ambiente: Koktejly by v menu neměly hrát vedlejší roliProč je lepší míchat drinky z vlastních sirupů a jak může dobrý koktejl pozvednout celý podnik? Zeptali jsme se Jardy Novotného, pravé ruky Ondry Štökla!
KávaJak poznat kvalitní matchu? 4 tipy i s receptemKvalitní matcha se pozná podle několika klíčových znaků. Tohle jsou čtyři nejdůležitější.
Osobnosti gastronomieVínoSommelier Lukáš z Kuchyně: K řízkům třeba šampaňskéRozhovor s hlavním sommelierem Kuchyně na Hradě.
VínoTeorie, tipy a trikyPárování vín a sýrů. Naučte se jednoduchá pravidlaTipy sommelierů z Bokovky, jak chytře kombinovat vína a sýry.
BarKrálovna koktejlů? Margarita! Máme pro vás recept na tu z BrasileiraMargaritu jako z baru brazilské restaurace namícháte sobě i kamarádům raz dva!
NealkoCo se děje v gastruČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály.