NNStředoevropská kuchyněSurovinyŘíjen v kuchyni: šípková a křenová omáčka, bramboráky a zavařeniny na zimuSuroviny, recepty a sezonní tipy od kuchařů na měsíc říjen. Co se děje v gastruNovinky z gastro scény. Kam na kávu, sendvič a smažené kuře?Nově otevřené podniky v Praze, degustace, pop-upy, podcasty a rozhovory. ReceptyLegenda z Goodloku: Omeleta s rýží a ponzuKuchaři z Goodloku se s námi podělili o recept na oblíbenou obědovou omeletu. Sladké pečeníKřupavý a vláčný jablečný koláč s drobenkou z Lokálu U CaiplaRecept na tvarohovo–jablečný dezert podle kuchařů z Lokálu U Caipla. MMRecepty s masemVaření s masemKuřecí prso s majoránkou a rýží: Rychlý oběd z LokáluJednoduchý recept na kuřecí plátek na přírodno s majoránkou a rýží. ReceptyZraje až 14 dnů a nejlíp chutná k pivu. Nakládaný hermelín z Lokálu U JirátaRecept na oblíbenou chuťovku k pivu. Naložte ji s česnekem, feferonkami a podávejte s čerstvým chlebem. MMHovězíZe života řezníkůAmaso nově kromě čestru zpracovává další plemena z českých chovů. Která to jsou?Dodavatelé masa do Ambiente nově pracují také s angusem, charolais a dalšími plemeny. Práce v gastruManažerka směny Míša z plzeňského Lokálu: Zásadní je osobní přístupRozhovor s manažerkou směny z plzeňského Lokálu Pod Divadlem.
NNStředoevropská kuchyněSurovinyŘíjen v kuchyni: šípková a křenová omáčka, bramboráky a zavařeniny na zimuSuroviny, recepty a sezonní tipy od kuchařů na měsíc říjen.
Co se děje v gastruNovinky z gastro scény. Kam na kávu, sendvič a smažené kuře?Nově otevřené podniky v Praze, degustace, pop-upy, podcasty a rozhovory.
ReceptyLegenda z Goodloku: Omeleta s rýží a ponzuKuchaři z Goodloku se s námi podělili o recept na oblíbenou obědovou omeletu.
Sladké pečeníKřupavý a vláčný jablečný koláč s drobenkou z Lokálu U CaiplaRecept na tvarohovo–jablečný dezert podle kuchařů z Lokálu U Caipla.
MMRecepty s masemVaření s masemKuřecí prso s majoránkou a rýží: Rychlý oběd z LokáluJednoduchý recept na kuřecí plátek na přírodno s majoránkou a rýží.
ReceptyZraje až 14 dnů a nejlíp chutná k pivu. Nakládaný hermelín z Lokálu U JirátaRecept na oblíbenou chuťovku k pivu. Naložte ji s česnekem, feferonkami a podávejte s čerstvým chlebem.
MMHovězíZe života řezníkůAmaso nově kromě čestru zpracovává další plemena z českých chovů. Která to jsou?Dodavatelé masa do Ambiente nově pracují také s angusem, charolais a dalšími plemeny.
Práce v gastruManažerka směny Míša z plzeňského Lokálu: Zásadní je osobní přístupRozhovor s manažerkou směny z plzeňského Lokálu Pod Divadlem.