Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Yasmine Borůvková(245)

  • N
  • N
Obrázek
  • Středoevropská kuchyně
  • Suroviny

Říjen v kuchyni: šípková a křenová omáčka, bramboráky a zavařeniny na zimu

Suroviny, recepty a sezonní tipy od kuchařů na měsíc říjen.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Novinky z gastro scény. Kam na kávu, sendvič a smažené kuře?

Nově otevřené podniky v Praze, degustace, pop-upy, podcasty a rozhovory.

Obrázek
  • Recepty

Legenda z Goodloku: Omeleta s rýží a ponzu

Kuchaři z Goodloku se s námi podělili o recept na oblíbenou obědovou omeletu.

jablka, letní pečení z jablek
  • Sladké pečení

Křupavý a vláčný jablečný koláč s drobenkou z Lokálu U Caipla

Recept na tvarohovo–jablečný dezert podle kuchařů z Lokálu U Caipla.

  • M
  • M
Kuřecí prso s majoránkou a rýží: Rychlý oběd z Lokálu
  • Recepty s masem
  • Vaření s masem

Kuřecí prso s majoránkou a rýží: Rychlý oběd z Lokálu

Jednoduchý recept na kuřecí plátek na přírodno s majoránkou a rýží.

Obrázek
  • Recepty

Zraje až 14 dnů a nejlíp chutná k pivu. Nakládaný hermelín z Lokálu U Jiráta

Recept na oblíbenou chuťovku k pivu. Naložte ji s česnekem, feferonkami a podávejte s čerstvým chlebem.

  • M
  • M
Obrázek
  • Hovězí
  • Ze života řezníků

Amaso nově kromě čestru zpracovává další plemena z českých chovů. Která to jsou?

Dodavatelé masa do Ambiente nově pracují také s angusem, charolais a dalšími plemeny.

Manažerka Míša Mižiková oslavuje manažerskou certifikaci – šnytem.
  • Práce v gastru

Manažerka směny Míša z plzeňského Lokálu: Zásadní je osobní přístup

Rozhovor s manažerkou směny z plzeňského Lokálu Pod Divadlem.